Wedstrijd: laat je kinderkamermuur opfleuren met prachtige wanddecoratie

  • door Mamabaas

Foto’s zijn fantastisch om je huis warmte te geven. We mogen van onze partner albelli een complete make-over van een kinderkamermuur doen en mooie wanddecoratie - uit verschillende materialen en in verschillende formaten - bij de winnaar thuis komen ophangen! Onze styliste gaat aan de slag om de indeling en opmaak te doen en hopt daarna in de auto om je muur helemaal om te toveren tot een gezellige fotowandmuur! 

Wanddecoratie?

Wanddecoratie fleurt je huis op, maar soms is het niet gemakkelijk om de juiste foto’s te selecteren of het juiste formaat en materiaal uit te kiezen. Vandaar dat albelli en Mama Baas dachten: waarom zouden we eens niet iemand in de watten leggen en dat selectiewerk en ophangwerk in haar/zijn plaats doen?

albelli heeft 5 verschillende soorten wanddecoratie: foto op canvas, forex, aluminium, plexiglas of hout. De juiste mix van die materialen geeft de muur in de kinderkamer een heel eigen karakter, zeker als de juiste foto’s bij het juiste materiaal worden gekozen. Check hier de mogelijkheden!

kinderkamer wanddecoratie

Hoe werkt het?

De winnaar stuurt een selectie van foto’s die zij/hij graag op de muur van de kinderkamer zou zien naar onze vormgeefster Katrien Vandesteene, interieurstyliste in hart en nieren met een feilloze smaak (denk aan warm maar hedendaags).

Katrien maakt een stijlvol ontwerp dat vervolgens in productie gaat bij albelli. Zodra het eindresultaat geleverd is, maakt onze styliste en ‘handige Hariëtte’ Fran Vanseveren een afspraak met de winnaar om de wanddecoratie op te hangen in de kinderkamer in kwestie.

Van dat gebeuren maken we een leuk filmpje zodat de Mama Bazen kunnen meekijken naar het eindresultaat (niet dat we nieuwsgierig zijn of zo ;-).

Deze wedstrijd is afgelopen.

meisje met fototoestel