WIN één van de vijf pakketten Granola Bites: lekker én gezond

  • door Mamabaas

Ken je dat: halverwege de voormiddag komt er een hongertje opzetten. Het is nog te vroeg om te lunchen, maar je maag knort. En dan staat die automaat op het werk toch wel heel verleidelijk te blinken, maar eigenlijk wil je echt niet toegeven aan al die ongezonde troep… Klinkt herkenbaar? Dan zijn de Granola Bites misschien iets voor jou: gezonde granolakoekjes met natuurlijke ingrediënten. Ideaal om tussendoor van te snoepen zonder schuldgevoel!

Xavies’ granola

Xavie heeft een passie voor gezonde voeding een gezonde levensstijl. Een paar jaar geleden zei ze haar dagelijkse boterham met choco bij het ontbijt vaarwel, en begon ze in de plaats daarvan haar eigen granola te maken. En zo ontstond Xavies’ granola.

 

granola bites

Omdat ze steeds vaker de vraag kreeg naar een gezond tussendoortje, kwam Xavie op het idee om daarnaast ook gezonde granolakoekjes op de markt te brengen. En zo zagen de Granola Bites onlangs het levenslicht.  De Granola Bites zijn gezonde koekjes op basis van natuurlijke ingrediënten, wat zorgt voor een heerlijke, volle smaak. Mooi meegenomen: de koekjes zijn laag in vet-, suiker- én zoutgehalte.

Heerlijk tussendoortje

Het resultaat is een heerlijk knapperig tussendoortje, dat zowel door jong als oud kan gesmaakt worden en dat goed vult. Ze zijn ook ideaal voor onderweg, dankzij de mooie en handige hersluitbare verpakking. Bovendien kruimelen de koekjes niet (heel handig dus als je kroost weleens een koekje eet in de auto!) en ruiken ze echt lekker.

granola bites

Win!

Wil jij die lekkere en gezonde Granola Bites ook weleens uitproberen? Wij mogen vijf pakketten weggeven, met daarin telkens drie soorten Granola Bites (Pecan-Gember, Hazelnoten-Cacao en Amandel-Kokos).

Doe snel mee en maak kans op één van deze pakketten!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.