WIN: we mogen een KidiZoom Vloggercam van Vtech weggeven!

  • door Mamabaas

Recent werd de KidiZoom Vloggercam verkozen tot 'Speelgoed van het Jaar', en dan weet je dat het topspeelgoed is. Leuk nieuws dus dat wij er eentje mogen weggeven!

Vloggercam

De KidiZoom Vloggercam is een camera om mee te vloggen, speciaal ontworpen voor kids. Je kan er foto’s mee nemen, filmpjes mee maken en die filmpjes ook bewerken en monteren. Dankzij de flip-up lens kan je de lens omdraaien zodat je jezelf filmt. Bovendien kan het handvat ook dienstdoen als tripod-statiefje. Handig!

En da’s nog niet alles: je krijgt er ook een ‘green screen’ bij – een felgroen doek waartegen je filmpjes kan opnemen of foto’s kan nemen, om nadien een andere achtergrond te kiezen. Achterna gezeten worden door een dino? Poseren voor een piramide in Egypte? Of jezelf deels onzichtbaar maken? Met deze Vloggercam kan het allemaal – en het resultaat vinden de kinderen natuurlijk hilarisch.

Kan je kind niet wachten om zelf aan de slag te gaan? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet gaan jullie de herfstvakantie al vloggend in!