WIN: Wij geven vijf exemplaren weg van ons superleuke ‘Mijn beste vriendenboek’!

  • door Mamabaas

Heb je al kennisgemaakt met de nieuwste telg in onze Mama Baas-boekenkroost? Sinds kort hebben we een vriendenboek voor de kids toegevoegd aan onze collectie, en het is - al zeggen we het zelf - een superleuk en origineel boek geworden. Zou jouw kind er ook graag eentje willen? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd, want we geven er vijf weg!

Hoe lang kan jij op 1 been blijven staan? Als je zelf je eigen naam kon kiezen, hoe zou je dan heten? Als je 1 ding mag meenemen naar een onbewoond eiland, wat zou dat dan zijn? Stel, je wordt uitvinder voor 1 dag, wat zou jij dan uitvinden? Als je een robot als huisdier zou hebben, hoe zou je die dan noemen? Het zijn maar enkele van de originele en creatieve vragen die je kind en zijn of haar vriendjes kunnen beantwoorden in dit leuke vriendenboek. Bovendien kunnen ze alles personaliseren met bijvoorbeeld een zoenafdruk of met stickers die meegeleverd worden in het boek. Hoe leuk is dat?!

Je kind zal ongetwijfeld scoren bij zijn of haar vriendjes met dit toffe boekje. En als jij er eentje in de wacht sleept, dan scoor je ongetwijfeld ook bij je zoon of dochter ;-).

Mijn beste vriendenboek

Meer informatie over het boek vind je hier terug.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.

    Bekijk hier het wedstrijdreglement.